Jordärtskocka - BIO

Reference: B9007

Jordärtskockan eller Helianthus tuberosus som den heter på latin, producerar ätbara knölar. Vid ekologisk odling är de utmärkta att äta. Plantan är perenn och har ett högt bladverk och gula blommor. Till skillnad från exempelvis i potatis, lagras kolhydraterna i jordärtskockans knölar som inulin (inte att förväxlas med insulin) och inte som stärkelse. Jordärtskockan är alltså en bra källa till inulin, en nyttig kostfiber. Det tunna skalet gör att de inte behöver skalas och de kan även ätas råa i en sallad. Det är inte bara till namnet som de påminner om kronärtskockan, utan också i smaken. 3 knölar per påse (eller välj ett storpack).

Beställ nu för leverans i mitten av mars 2023. Frakt gratis från 600 kr. Garanterad blomsterglädje!

86,00 kr 86.0 SEK 86,00 kr

€ 5,70

  • Antal

Kombinationen existerar inte.

Product Image
Jordärtskocka - BIO

86,00 kr 86.0 SEK 86,00 kr

€ 5,70