Grossisthandel landskap​

Naturaliga ekologiska lökar gör sig utmärkt på offentliga platser

Kontakta Oss

Happy bees

På Natural Bulbs arbetar vi hellre med naturen än mot den. Det är därför vi undviker bekämpningsmedel och konstgödsel i odlingen.

Genom att anamma ekologiska odlingsprinciper lyckades vi starta en rörelse. Vi erbjuder odlare ett ekonomiskt perspektiv på att ställa om till ekologiskt.

Och bina drar nytta av detta. Nu kan de få mat på ett ansvarsfullt sätt och det gör oss alla glada förstås.

Velt

I samarbete med ekologiska trädgårdsföreningen Velt vzw har vi sammanställt ett urval av blandningar av ekologiska blomsterlökar.

Velt vzw: "Urvalet är baserat på attraktionskraften för bin och sorternas naturaliserande egenskaper, så att underhållet är begränsat"

Velt vzw väljer Natural Bulbs som sin långvariga partner för köp av ekologiska lökar.

Velt vzw säger: "Vi valde ekologiska lökar baserat på följande kriterier"

  • Brett utbud av ekologiskt odlade lökar, från fleråriga grödor
  • Fokus på lökar som lämpar sig som livsmedelsleverantörer för bin och andra pollinatörer
  • Ekologisk förpackning av lökarna
  • Logistisk styrka och erfarenhet

Natural Bulbs

Som ledande grossist av ekologiska blomsterlökar kan du enkelt beställa större kvantiteter från Natural Bulbs. Vackra blandningar sätts ihop och vidare hittar du lökarna per sort i översikten över våra produkter, klicka på produkten för att hitta värdeförpackningarna. Leveranstiden är mycket snabb vid behov. Du kan beställa direkt från webbshoppen.

Om du vill plantera mer än 100m2, vänligen kontakta vår planteringsrådgivare först:

Robert Heemskerk
Rob van Reisen
T: +31 (0) 23-5477900
smile@naturalbulbs.nl

KONTAKTFORMULÄR

Alla ekologiska lökar och växter som levereras av Natural Bulbs är certifierade av Skal

Amsterdams borgmästare van der Laan tog emot 10 000 ekologiska blomlökar

Jan 2016 - Amsterdams borgmästare van der Laan tog emot 10 000 ekologiska blomlökar från den ekologiska blomsterodlingsgrossisten Natural Bulbs, JubHolland och PvdD.

Från och med nu kommer endast ekologiska blommor att placeras i Amsterdams offentliga utrymmen. Detta är en stor förändring från den gammaldags lökodling som används idag. Amsterdam är den första kommunen som gör detta byte. Johnas van Lammeren, ledare för PvdD i Amsterdam, är nöjd med denna utveckling. Han säger: "Detta är ett stort steg framåt eftersom inga jordbruksgifter används i ekologisk odling. Vi hoppas att fler kommuner följer detta exempel. Detta kan leda till en vändning i prydnadsväxtodlingen och snabb tillväxt i efterfrågan och utbudet av ekologiska, toxinfria lökar. Detta kommer också att göra ekologiska lökar lättare att köpa i vanlig blomsterhandel."

Gå till sortimentet